Könyveink


KOSÁR

db

240 oldal
Ára: 490 Ft

TERNÁK GÁBOR

DAKTARI, DAKTARI - EGY ORVOS VISSZAEMLÉKEZÉSEI

A KÖTET ÚJBÓL KAPHATÓ A KIADÓNÁL!

Lebilincselően izgalmas regény egy magyar orvosról, aki megjárta Afrikát, Ázsiát, a Közel-Keletet és hihetetlen kalandokon keresztül tárja az olvasók elé életútját.

„Az élet veszélyes vállalkozás, még senki sem élte túl” – ez a mottója az ismert magyar orvosnak, aki a hetvenes években Afrikában, majd egy évtizeddel később Laoszban gyógyít és fiatalemberként csodálkozik rá az egzotikus világ szépségére, valamint árnyoldalaira.
A Távol-Keleten új szerelemre lel, az Öböl-háború forgatagába már parlamenti képviselőként kerül, Kambodzsában választást felügyel, Sri Lankán a cunami áldozatainak segít. Dr. Ternák Gábor izgalmakkal teli önéletrajzi regénye több mint negyedszázadot fog át. Megrázó, kacagtató, elképesztő vagy éppen megható történetei egy másik világba repítik el az olvasót.

A kötetből részleteket olvashat itt!

<<< Vissza a könyvekhez

Újdonság
Kosár
A kosár 0 terméket tartalmaz.
Kiemelt ajánlataink
Biedermann Zsuzsánna
Genocídium és destabilizáció az afrikai nagy tavak régióban
250 oldal
Ára: 2690 Ft

 Amikor a ,,genocídium" szót halljuk, hajlamosak vagyunk arra gondolni, hogy népirtás csak távoli helyeken fordulhat elő. Ilyenkor elfelejtjük, hogy a népirtás gyökerei, az előítéletek és a gyűlölködés, minden társadalomban jelen vannak.

 
Ez a könyv az afrikai Nagy Tavak régió három országában (Burundi, Ruanda, Kongói Demokratikus Köztárs...

Pap Norbert
Hungary, the Balkans and the Mediterranean
210 oldal
Ára: 3290 Ft

Throughout Hungarian history the Balkans has always been an ineludible reference point and seemingly this will remain so.
The land stretching from the current borders of Hungary to the former border of the Hungarian Kingdom features an intricate spatial texture which bears the marks of our former political, economic and social aspirations creating the most important reference space for u...

Bebesi György
Birodalom összeomlás előtt
230 oldal
Ára: 2690 Ft

 Annak ellenére, hogy a magyar történetírás nagy érdeklődéssel tanulmányozza a cári Oroszország történelmét, annak a mai napig számos fejezete viszonylag ismeretlen maradt mind a szakmai, mind a nagyközönség előtt. Legújabb könyvében Bebesi György, a magyar történeti ruszisztika elismert szakértője arra tesz kísérletet, hogy ezt a helyzetet orvosolja a XX. szá...