Könyveink


KOSÁR

db

144 oldal
Ára: 2400 Ft

KUNDI VIKTÓRIA

FESZTIVÁLOK JELLEMZŐI ÉS JELENTŐSÉGÜK NAPJAINK TURIZMUSÁBAN

A fesztiválok napjaink legnépszerűbb eseményei közé tartoznak, vonzzanak fiatalokat és idősebbeket egyaránt. A kötet célja, hogy bemutassa egyre fontosabbá váló turisztikai szerepüket és rávilágítson a városok életében betöltött kiemelkedő jelentőségükre. E rendezvények ugyanis képesek – a szezon hosszabbítása mellett –, addicionális jövedelem generálására, magasabb látogatószám elérésére egyaránt. A fesztiválokra sok rendező település a rossz gazdasági helyzetből való kitörés egyik lehetséges módjaként tekint, így a hatások mérése a fentiek alapján elengedhetetlenné vált. A nemzetközi esettanulmányok és módszerek mellett a gazdasági és társadalmi-kulturális hatások a győri Magyar Táncfesztivál és a Miskolci Operafesztivál példáján keresztül kerülnek bemutatásra.
A kötet mindazok számára érdekes olvasmány lehet, akik érdeklődnek a fesztiválok színes jellemzői és a mérésükre alkalmazott módszertan iránt.

<<< Vissza a könyvekhez

Újdonság
Kosár
A kosár 0 terméket tartalmaz.
Kiemelt ajánlataink
Turóczi Ildikó
Buen Camino - Jó utat!
152 oldal
Ára: 2000 Ft

A Buen Camino utazás Spanyolországban, 800 kilométeren át, végig a lélek rejtett ösvényein. A testet és lelket egyaránt próbára tevő Út gondolatok és érzések tárháza. Camino, Út, Élet.

Kevés őszintébb, hitelesebb és sodróbb erejű könyvet olvashat manapság az ember önmagáról, a bennünk levő „ismeretlen” Én felé vezető útról, szeretet...

Vörös Zoltán
Kínai sakkjátszma - Tengeri kereskedelmi útvonalak és az energiabiztonság geopolitikája
232 oldal
Ára: 2500 Ft

Kína legfőbb tengeri kereskedelmi útvonalának biztonsága és a szállítások zavartalansága a kelet-ázsiai állam egyik fő prioritása. A regionális nagyhatalom energiahordozóktól való függősége évről-évre növekszik, ráadásul kőolajimportjának 80 százaléka egy kockázatos, 12 ezer kilométer hosszú  tengeri útvonalon érkezik.
A hajóút az afrikai partok...

Szabó Gábor
Modern politikai eszmék, ideológiák
66 oldal
Ára: 1000 Ft

A közszférában hivatásukat majdan gyakorlók óhatatlanul találkoznak az államhatalom céljaival, a politikai, társadalmi és gazdasági konfliktusokra adott válaszaival. Minden ilyen célkitűzés és szándék akarva-akaratlanul a politikai eszmék világába visz bennünket. Éppen ezért látszik fontosnak, hogy a hallgatók a napjainkban gyakran tapasztalható eszmei kavalkádban k...