Könyveink


KOSÁR

db

151 oldal
Ára: 2400 Ft

EISINGERNÉ BALASSA BOGLÁRKA

ÉDESEM VAGY MOSTOHÁK? VÁSÁRLÁSI DÖNTÉSEK MOZAIKCSALÁDOKBAN

Manapság már nem lepődünk meg azon, ha valaki mozaikcsaládban él. Az újfajta családmodellek kialakulását elsősorban a gazdasági és a társadalmi változások indukálták. A mozaikcsaládok vizsgálatával leginkább a pszichológusok és a szociológusok foglalkoznak, de jelen kötetben egy marketing alapú megközelítést olvashatunk. A vásárlási döntés folyamatának és az abban vállalt szerepeknek a vizsgálata új szemléletmóddal egészíti ki a korábbi kutatásokat, feltárja a mozaikcsaládon belüli mechanizmusokat, konfliktusokat és a családtipológiai megközelítések új irányát mutatja be. A monográfiát minden olyan szakembernek és érdeklődő olvasónak ajánlom, aki fontosnak tartja a társadalom és ezen belül új célcsoportok alaposabb megismerését.

<<< Vissza a könyvekhez

Újdonság
Kosár
A kosár 0 terméket tartalmaz.
Kiemelt ajánlataink
Szilágyi István
Geopolitika
254 oldal
Ára: 2000 Ft

Az elmúlt évtizedekben a közéletben és a közbeszédben, a politikai elemzők és a politikusok, a gazdasági szakértők és a közgazdászok,az újságírók és a hírmagyarázók,a geográfusok és a történészek, a társadalomtudósok és a természettudományok képviselői körében a mindennapos érintkezés során divatossá vált a geopolitika szó használata.
A százé...

Nagy Roland - Glied Viktor - Barkóczi Csaba
Nukleáris energia, társadalom és környezettudatosság az Atomvárosban
140 oldal
Ára: 2000 Ft

A paksi atomerőmű kapcsán 2014-ben bejelentett bővítési döntés újra a nukleáris energia felhasználására, a biztonság és finanszírozás kérdéseire irányította a hazai közvélemény figyelmét. A bővítés körülményei nyomán kialakuló politikai viták hátterében kevéssé ismert történelmi, szociológiai és gazdasági folyamatok húzódnak.

Paks, ez ...

Greksza Veronika - Mohay Ágoston
Bevezetés az Európai Unió jogába
106 oldal
Ára: 2000 Ft

Az Európai Unió jogáról számos nagy lélegzetvételű monográfia és többszerzős mű született, melyek elsősorban a jogász alapképzés és a témával mélyebben foglalkozó szakemberek számára készültek. Számos olyan, egyéb felsőoktatási képzésben résztvevő hallgató létezik – a téma iránt érdeklődő laikusokról nem is beszélve –, aki számára az Európai Un...