Könyveink


KOSÁR

db

130 oldal
Ára: 2400 Ft

JUHÁSZ TÍMEA

CSALÁDBARÁT MUNKAHELYEK, CSALÁDBARÁT SZERVEZETEK

A munka és magánélet összehangolása napjaink egyik igen aktuális problémája. A kérdés nemcsak a munkavállalóknak okoz nehézségeket, de a munkáltatókkal szemben is számos követelményt támaszt, miközben lehetőségeket is rejt magában, így erősítve a dolgozók és a szervezetek közötti sikeres kooperációt.
A szerző három területen, az egyén, a szervezetek és az állam szintjén mutatja be a családbarát szemléletű foglalkoztatást, annak elméleti és gyakorlati összefüggéseit, segítve mind a munkaadóknak, mind a munkavállalóknak a munka és magánélet összeegyezetésének minél sikeresebb megvalósítását.

<<< Vissza a könyvekhez

Újdonság
Kosár
A kosár 0 terméket tartalmaz.
Kiemelt ajánlataink
Póczik Szilveszter
Az iszlám forradalom
192 oldal
Ára: 490 Ft

Az iszlám, illetve arab társadalmak hősies erőfeszítéseit nem lehet részvét nélkül szemlélni, de részrehajlás nélkül kell vizsgálni. A kötet első tanulmányában az iszlám társadalmakban megjelenő politikai radikalizmus nemzetközi politikai valamint belső társadalmi okainak felvázolására tettem kísérletet, miközben felmutattam a nagyhatalmi politikák felelősség...

Ernesto Frers
A Birodalom hóhérainak nyomában
166 oldal
Ára: 2400 Ft

A Harmadik Birodalom hóhérai, a holokauszt végrehajtói és akik megbosszulták az áldozatokat.

Auschwitz, Treblinka, Mauthausen… Helyszínek, nevek, melyek örökre bevésődtek közös emlékezetünkbe. Férfiakat, nőket és gyermekeket hurcoltak el otthonaikból, zsúfolták őket marhavagonokba, és szállították különböző megsemmisítő táborokba. Már nem embe...

Szarka Evelin
Egység a sokféleségben – A távoli Indonézia közelről
192 oldal
Ára: 2500 Ft

Napjainkban számos útikönyv és színes fotóalbum kalauzolja el Indonézia érintetlen tájaira a kíváncsi felfedezőt és az érdeklődőt, ám a turistáknak mutatott és az általuk megalkotott kép sokszor csak felszínes ismereteket ad erről a többnyire muszlim lakosú délkelet-ázsiai államról. 


Mitől olyan különleges az itt élők által beszélt nyelv? H...